Weboldal készítés A-Z-ig

Vállalkozásod számára nagyon fontos egy bemutatkozó weboldal. Ha nem is elsődleges, hogy ügyfelet hozzon, akkor is presztizs és igényesség kérdése 2024-ben is. Segítünk, hogy elérd céljaid az online térben!

Mit kapsz bruttó 39.990Ft-ér? 

Ezt a csomagot főleg induló vállalkozásoknak és kisebb vállalkozásoknak ajánljuk (pl.: fodrász, műkörmös, burkoló, éttermek, villanyszerelők.....stb.)

AJÁNLATUNK 

  • Modern grafikai elemek
  • 2-3 oldal
  • Teljeskörű domain ügyintézés
  • Első évben  ingyenes domai név 
  • Kereső optimalizálás
  • 1-2 héten belül használatra készen adjuk át számodra weboldalad.
 

1. Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki az alábbi űrlapot, ezután felkeresünk és megbeszélünk telefonon vagy e-mailben egy időpontott és egyeztetjük mire van szükséged.

2. Részletes ajánlatkészítés és szerződéskötés 

A megbeszéltek alapján elkészítjük a részletes ajánlatod, ami ha szimpatikus, leszerződünk a projektre. A kivitelezés 25%-os előleg befizetése után el is kezdjük a munkát.

3. Építkezés

Folyamatos meetingek és kapcsolattartás mellett készül el weboldalad szövegezése és dizájnja, melyet mindig a visszajelzéseid alapján alakítunk tökéletesre.

5. Átadás projekt lezárás

Átadjuk az oldalad "kulcsait" és részletesen megmutatjuk a működését, megválaszoljuk a kérdéseid. Ezután egy hónapig még melletted állunk, hogy minden sínre kerüljön.

6. Folyamatos támogatás és karbantartás

Ha nem szeretnél magad bíbelődni az oldallal, havidíjas karbantartási szlgáltatásunkkal mindig rendelkezésre állunk, frissen és naprakészen tartjuk az oldalad.